Diensten

Onderhoud
Ik pleeg onderhoud aan uw woning. Daarbij moet u denken aan het repareren van kapotte of verrotte kozijnen, ramen of deuren. Maar ook lekkende schoorstenen en andere soorten van vochtproblemen die u eventueel ervaart. Het aanpassen van deuren, ramen en kozijnen en/of het vervangen van sloten om de inbraakmogelijkheden tot een minimum te beperken is tevens mogelijk.

Onderhoud_001 Onderhoud_003 Onderhoud_002  

Verbouw
Verbouwingen van en aan uw woning doe ik op een vakkundige manier. Een voorbeeld van zo’n verbouwing is het strippen van de zolder zodat deze (opnieuw) geïsoleerd kan worden. Dit levert al snel een behoorlijke kostenbesparing op omdat u minder stookkosten hoeft te maken. Daarnaast knapt de zolder er direct van op als o.a. de vakantiespullen netjes achter verrijdbare schotten geplaatst kunnen worden!

Maar ook aan de huiskamer is meestal het nodige op te knappen. Denk daarbij aan het opnieuw stucen van plafond en wanden. Het vervangen van die oude vergeelde stopcontacten die zo lelijk in het zicht zitten. Steeds vaker wordt besloten om deze lelijke blikvangers omlaag te verplaatsen naar 30cm boven de vloer, met als resultaat een prachtig strakke wand zonder storende elementen.

Verbouw_002 Verbouw_003 Verbouw_007
Verbouw_005 Verbouw_006 Verbouw_004

Stalen binnendeurkozijnen en deuren zijn in de loop van de tijd beschadigd en verkleurd. Het knapt zienderogen op als deze vervangen worden tijdens een dergelijke verbouwing.

De keuken vervangen is ook iets dat u voor problemen kan stellen. De leverancier heeft een prachtige tekening gemaakt van hoe het straks gaat worden. Maar als de papieren binnen komen blijkt u zelf nog voor een heleboel dingen te moeten zorgen, zoals de af- en aanvoeren van water naar de juiste plek brengen, diverse stopcontacten naar andere plekken verplaatsen evenals de gasaansluiting.

En dan heb ik het nog niet over de eventuele bouwkundige aanpassingen die gemaakt moeten worden. Aan de hand van de tekeningen van de keukenleverancier zorg ik ervoor dat alle aansluitingen en aanpassingen op de juiste plek worden gedaan en op de juiste wijze worden uitgevoerd.

Verbouw_017 Verbouw_013 Verbouw_015

Een van de meest gebuikte ruimtes in een woning zijn de badkamer en het toilet. Deze dienen daarom goed onderhouden te worden. Zo kan er gekozen worden om de badkamer na een aantal jaren op te frissen door het vervangen van het sanitair, of het aanpassen van de douchehoek en/of het bad.

Zo kan het er weer een aantal jaren tegenaan. Uiteindelijk dient alles een keer vervangen te worden. Door alle werkzaamheden, elektra, water, stucen, tegelen, voegen en kitten in eigen beheer uit te voeren, worden deze in een zo kort mogelijke periode uitgevoerd en wordt er een kwalitatief hoog eindresultaat behaald.

Verbouw_018 Verbouw_019 Verbouw_020 Verbouw_021

En voor de intensieve gebruikers van deze ruimtes kan het lay-out van de ruimte ook geheel aangepast worden. Door het betrekken van een deel van de aangrenzende ruimte wordt de badkamer ineens een stuk ruimer waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd voor uw wensen zoals nissen in de muren, of een passend lichtplan.

Voordat de werkzaamheden starten wordt er een goed en passend advies gegeven waardoor het eindresultaat alle verwachtingen zal overtreffen.

IMG_4196 IMG_4197 IMG_4198  
 IMG_4194  IMG_4188  IMG_4185  

Door in het toilet aandacht te schenken aan het lichtplan kan door een simpele toevoeging een speels effect worden gecreëerd.

… en om het huis
Ik werk niet alleen in maar ook om uw huis. Wilt u een nieuwe schutting, nieuwe bestrating of het opnieuw leggen van uw bestaande bestrating waarin de sporen gereden zijn? Een nieuwe schuur of een aanpassing of uitbreiding van uw bestaande schuur? Ik maak dit voor u in orde in samenwerking met Hoveniersbedrijf Erwin.